چطور یک وبسایت برای فروشگاه یا کسب و کار خود داشته باشم؟

چطور یک وبسایت برای فروشگاه یا کسب و کار خود داشته باشم؟

چطور یک وبسایت برای فروشگاه یا کسب و کار خود داشته باشم؟ از کجا باید شروع کنیم؟ مراحل و چک لیست ساخت یک سایت فروشگاهی موفق چیست؟ یا چطور یک سایت در خور شرکت یا سازمان خود داشته باشیم؟

در مطلب ذیل به تمامی سوالاتی بالا پاسخ داده و شما را در راه اندازی و طراحی سایت فروشگاه اینترنتی موفق و پول ساز مشاوره خواهیم کرد.

ابتدا باید انواع سایت ها و ویژگی هایشان را بدانیم و پس از بررسی،  نوع مناسب کسب و کار خود را انتخاب کنیم .

دسته بندی سایت ها

  • سایت برنامه نویسی شده با انواع زبان های برنامه نویسی نظیر html، java script و php

  • سایت های مبتنی بر سیستم های مدیریت محتوا نظیر wordpress، joomla و drupal

که هر کدام مزایا و معایب خود را داراست که در ادامه به آن می پردازیم.

در سایت هایی که از ابتدا برنامه نویسی می شوند، بسته به دانش، تجربه و خلاقیت برنامه نویس، همه ایده ای از صفر تا صد قابل پیاده سازی است.

اما شما علاوه بر هزینه چند برابری به نسبت سیستم های مدیریت محتوا، به یک طراح وابسته هستید و برای  آپدیت و یا ویرایش سایت به او نیاز دارید و همین امر هزینه های شما را افزایش خواهد داد.

در مقابل سایت هایی که با سیستم های مدیریت محتوا، نظیر طراحی سایت با وردپرس، تا ۹۰ درصد انعطاف پذیری داشته و به علت تعدد توسعه‌دهندگان آن، شما وابسته به یک شخص خاص نیستید و هر طراح دیگری میتواند پروژه شما را بروزرسانی و ویرایش کند.

از دیگر مزایای طراحی سایت با وردپرس می‌توان به هزینه بسیار پایین تر از سایت های برنامه نویسی شده اشاره کرد.

سایت های برنامه نویسی، سیستم مدیریت محتوا

فروشگاه اینترنتی

اگر می خواهید محصولی را به فروش برسانید یا خدماتی ارائه کنید که مشتریان بتوانند به صورت آنلاین و از راه دور محصول یا خدمات شما را خریداری و از آن استفاده کنند، باید یک سایت فروشگاهی داشته باشید.

ملزومات سایت فروشگاهی

قدم اول دریافت مجوز فروش محصول یا خدمات شماست، که با مراجعه به اصناف و یا ارگان مورد نظر دریافت خواهید کرد.

قدم بعدی تهیه هاست و دامین که به ترتیب، هاست فضای ذخیره سازی سایت شما روی اینترنت و دامین، نام و هویت شما در بستر اینترنت است که با مراجعه به سرویس دهندگان داخلی یا خارجی میتوانید برای بازه زمانی دلخواه هاست و دامین مورد نظر خود را اجاره نمایید. 

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

شما می توانید با جستجو در گوگل و یوتیوب و آموختن طراحی سایت های وردپرسی، فروشگاه اینترنتی خود را طراحی نمایید و یا با یک طراح سایت مجرب و آگاه به آخرین متدهای طراحی سایت فروشگاهی، مشاوره نمایید.

قدم بعدی دسته‌بندی کالا یا خدمات شماست که بسیار حائز اهمیت است.
یک دسته بندی غیر اصولی می‌تواند کل زحمات و هزینه شما برای داشتن یک سایت فروشگاهی را هدر دهد. پس حتماً در این قدم با یک مشاور باتجربه مشاوره کنید و همچنین دسته بندی رقبایتان را رصد کنید. 

تیم مشاور کسب و کار آنلاین اتساین وب در تمام ساعات روز آماده مشاوره و خدمات رسانی میباشد. فقط کافیست بر روی لینک قرمز کلیک کنید.

ویژگی های یک فروشگاه اینترنتی

یک سایت فروشگاهی باید دارای لوگو و هویت مشخص در هدر صفحه اصلی، فهرست و منو برای دسترسی سریع به صفحات دیگر سایت، صفحه درباره ما، صفحاتی نظیر تماس با ما که شامل راه های ارتباطی و همچنین آدرس فیزیکی فروشگاه که شامل تاریخچه و بیوگرافی برند و محصولات شماست.

صفحه شرایط و ضوابط

از دیگر صفحات مهم سایت فروشگاهی می توان به صفحه شرایط و ضوابط خرید و روش ارسال کالا و راه های پرداخت و در صورت امکان روال بازگشت کالا و عودت وجه پرداخت شده توسط مشتری می باشد.
همچنین با توجه به کسب و کار شما و خدمات یا محصولی که ارائه می دهید، ممکن است شرایط و ضوابط خاصی برای فروش و ارسال کالای شما لازم باشد، که باید حتماً در این صفحه قرار داده شود.

صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی

صفحه مهم بعدی صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی کاربران و مشتریان شما می باشد که در این صفحه به مشتریان خود اطمینان می دهید که اطلاعاتشان در اختیار شخص یا اشخاص قرار نگرفته و با توجه امنیت سایت قابل هک و استخراج از جانب هکرها نمی باشد.

صفحه وبلاگ یا مجله سایت

صفحه وبلاگ یا مجله سایت، صفحه ای است که شامل محتوای آموزشی، کاربردی و اطلاعات روز در زمینه محصول یا خدماتی که شما ارائه می دهید می باشد، که از دو جهت حائز اهمیت است.

اول اینکه اطلاعاتی که شما ارائه می دهید می تواند به مشتریان شما در خرید، مقایسه و انتخاب مناسب کمک کند و و در مقابل آگاهی ای که شما به مشتریان می دهید، اعتماد آنها جلب و همین اعتماد در نهایت در افزایش فروش و مشتریان شما تاثیرگذار خواهد بود.

از طرفی تولید محتوای متنی، عکس و احتمالاً ویدئویی که در راستای معرفی محصولات و خدمات خود در قالب یک وبلاگ در این صفحه سایت قرار می دهید، اعتبار و جایگاه سایت را در گوگل و در مقایسه با رقبایتان افزایش داده و سایت‌ هر چه سریعتر در صدر نتایج سرچ گوگل دیده خواهد شد.

UI & UX

UI & UX دو مفهوم جالب در طراحی است.

UI مخفف کلمه User Interface به معنای رابط کاربری و UX مخفف کلمه User Experience به معنای تجربه کاربری

در واقع UI به نوع ساختار سایت، اجزا و المان های سایت که در کنار هم رابط کاربری سریع، در دسترس و مفید را تشکیل می دهند، و UX  تجربه خوشایند و یا نا خوشایند شما از کار کردن با آن رابط کاربری گفته می شود. 

رابط کاربری ui ux

یک مثال کاربردی از UI&UX

اینکه شما بدانید همیشه مشتری شما باید بتواند به راحتی به راه های ارتباطی با شما دسترسی داشته و هر زمان که به مشاوره نیاز داشت بتواند با شما ارتباط برقرار کند و یا به راحتی و به سرعت بتواند به صفحه پرداخت برسد UI نام دارد.

برای مثال :
این ارتباط می تواند شماره تماس در صفحه اصلی سایت و ترجیحاً در هدر سایت دکمه های شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و یا استفاده از سیستم گفتگوی آنلاین ۲۴ ساعته می باشد، و همچنین طراحی روان و آسان سایت برای عموم مخاطبان به طوری که با حس خوب و مطمعن در سایت شما گشت و گذار کند و از آن لذت ببرند که به این حس UX می گوییم.

جواد فتحی

جواد فتحی

جواد فتحی متولد یکم فروردین ماه 1364 فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری سیستم های کامپیوتری، مشاور کسب و کار اینترنتی، طراح سایت و سئو دفتر طراحی اتساین وب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقاله ها

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

مشاور کسب و کار آنلاین کیست و چه خدماتی ارائه می دهد؟

مشاور کسب و کار اینترنتی به فرد یا گروهی متخصص گفته می شود که در زمینه های طراحی بیزنس پلن، طراحی گرافیک، طراحی سایت و سیاست گذاری فروش اینترنتی تخصص کامل دارد.مشاور کسب و کار با تکیه بر دانش روز، در راه اندازی و گسترش کسب و کار به شما مشاوره و خدمات می دهد.
شروع یک کسب و کار اینترنتی موفق و پر در آمد به تنهایی کار ساده ای نیست. در ابتدا نیازمند طراحی بیزنس پلن، برنامه ریزی اولیه، مشاوره و کسب اطلاعات مورد نظر در راستای پیشبرد اهداف آن مجموعه است.

بیشتر بخوانید

اشتراک در خبرنامه اتساین​